Gradiška

Izabrano novo rukovodstvo Foruma žena SDP BiH Gradiška

Za novu Predsjednicu Foruma žena SDP BiH Gradiška izabrana je Indira Hukić-Huremović

Slika

U petak je u Gradišci je održana sjednica Foruma žena SDP BiH Gradiška. Na sjednici je podnešen izvještaj o dosadašnjoj aktivnosti i radu Foruma u proteklom mandatnom periodu. Forum žena SDP BiH Gradiška je kao brojniji interesni oblik organizovanja u Opštinskoj organizaciji SDP BiH Gradiška aktivno i konstantno učestvovao u svim planiranim i zadatim aktivnostima SDP BiH. Posebnu pažnju je posvećivao jačem aktiviranju žena i uključivanju u društveni rad, a aktivno je učestvovao i u raznim humanitarnim i drugim aktivnostima koje su imale za cilj poboljšanje socijalnog stanja građana.

Za novu Predsjednicu Foruma žena SDP BiH Gradiška izabrana je Indira Hukić-Huremović, potpredsjednica je Enisa Ljubljanac, sekretar Marija Gojković, a Hasiba Kačar i Mirela Galić su nove članice Predsjedništva Foruma.

Novoizabrana predsjednica je u pozdravnoj riječi istakla značaj ovog interesnog oblika organizovanja u SDP BiH u Gradišci, zalažući se prije svega na omasovljenje članstva u ovom interesnom obliku kao i u cjelokupnoj OO SDP BiH Gradiška, na čemu će Forum žena pored svih drugih aktivnosti prioritetno raditi.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.