Izabrano novo rukovodstvo Foruma žena KO SDP BiH Sarajevo

U pozitivnoj i optimističnoj atmosferi sinoć je u prepunoj sali OV Novo Sarajevo u skladu sa Odlukom o sazivanju i održavanju konvencija interesnih oblika organizovanja KO SDP BiH Sarajevo održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena KO SDP BiH Sarajevo.

Konvenciji su prisustvovale delegatkinje iz svih Općinskih organizacija kao i brojni gosti. U izvještajnom dijelu predsjednica Edita Sulejmanović je prezentirala rad Foruma žena u periodu između dvije Konvencije.

Izvještaj koji je bio presjek realiziranih aktivnosti i rezultata KO FOŽ-a, jednoglasno je usvojen. Nakon izvještajnog uslijedio je izborni dio Konvencije. Prisutne delegatkinje su glasale za izbor predsjednice, 5 potpredsjednica i koordinatorice FOŽ KO SDP BiH Sarajevo.

Novoizabrana stara /nova predsjednica FOŽ KO SDP BiH Sarajevo, Edita Sulejmanović se na kraju obratila prisutnima i zahvalila na ukazanom povjerenju, te pozvala sve da se aktivno uključe u rad Foruma jer samo jedinstvene i povezane možemo postići željene ciljeve.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu