Izabrano novo rukovodstvo Foruma žena GO SDP BiH Zenica

U Velikoj sali Gradske organizacije SDP BiH Zenica, održana je Izvještajno-izborna Konvencija FOŽ-a GO SDP BiH Zenica na kojoj su delegatkinje birale novo rukovodstvo. Izvještaj o radu između dvije Konvencije podnijela je dosadašnja predsjednica Dijana Čerim,a za novu predsjednicu FOŽ-a GO SDP BiH Zenica izabrana je Fatima Pašić, dok je za njenu zamjenicu izabrana Dajana Borojević.Također,delegatkinje su izabrale i dvanaestočlano Predsjedništvo Foruma žena.

Konvencija je usvojila nekoliko bitnih dokumenata za rad i odlučivanje,a završnim riječima obratila se i novoizabrana predsjednica FOŽ-a GO SDP BiH Zenica navodeći da je potrebno raditi na jačanju organizacije Foruma, razvijajući pratnerske odnose i mreže aktivizma sa ostalim Forumima žena SDP-a širom BiH kao i nevladinim organizacijama, te pozvala sve članice da se aktivno uključe u rad Foruma, kako bi zajedničkim snagama ostvarile postavljene ciljeve i zadatke.

Fatima-Timka Pašić rođena je u Zenici 08. 05. 1987. godine. Po zanimanju je magistar ekonomije. Titulu i zvanje stekla je na Univerzitetu u Zenici.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu