Konvencija

Izabrano novo rukovodstvo Foruma seniora/ki OO SDP BIH Novi Grad Sarajevo

Članovi Foruma seniora i seniorki OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo su dana 08. novembra 2017. godine izabrali novo rukovodstvo. Prisutna 23 člana su svojim glasom za novog Predsjednika izabrali Ibru Hamzića, dok su potpredsjednik Rudolf Grušecki i sekretar Hilmo Halilović.

Prisutne članove pozdravila je Predsjednica OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo Ajša Saračević naglasivši važnu ulogu ove populacije i obavezu realizacije aktivnosti kojima bi se popravilo stanje u kojem se trenutno nalaze.

U raspravi koja je vođena članovi su istakli da iskustvo koje posjeduju treba uz mladu snagu usmjeriti na rješavanju problema sa kojima se susreći, poboljšavanju zdravstvene zaštite i stvaranju boljih preduslova za dostojanstven život.

Čestitamo novom rukovodstvu i želimo uspješan rad!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu