Izabrano novo rukovodstvo Foruma seniora SDP OO Konjic

U Konjicu, u Bosanskoj sobi Narodnog univerziteta, održana je Izborna konferencija Foruma seniora Opštinske organizacije SDP BiH Konjic.

U ime Opštinske organizacije sve prisutne je pozdravila predsjednica Vesna Saradžić, koja je u svom obraćanju naglasila potencijal ove kategorije članstva SDP-a, koji svojim životnim i radnim iskustvom, još puno, mogu doprinijeti jačanju socijaldemokratije.

Na konferenciji je izabrano novo rukovodstvo FOS SDP BiH OO Konjic, novi predsjednik je Šerif Ćorić, potpredsjednik Benjamin Hadžović, sekretar Smajo Guska.

Konferenciji su prisustvovali i uvaženi gosti: Suada Hadžović, predsjednica FOS SDP BiH; Sead Čišić, potpredsjednik FOS SDP BiH, general Mustafa Polutak, član Predsjedništva FOS SDP BiH i predsjednik Skupštine SABNOR-a BiH i Ibro Hero, vijećnik u Opštinskom vijeću Konjic.

U svom obraćanju, gosti su istekli značaj i važnost ovog interesno – političkog oblika organizovanja, koji će se nastaviti zalagati za poboljšanje socijalnih i životnih uslova starijih osoba i penzionera u našem društvu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.