Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih SDP Travnik

Članovi Foruma mladih Općinske organizacije SDP BiH Travnik jučer su održali sjednicu, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Foruma.

Sjednici su prisustvovali i Siniša Dukić, predsjednik OO SDP BiH Travnik i Elvis Imočanin, potpredsjednik OO SDP BIH Travnik.

Za predsjednicu FOM OO SDP BiH Travnik izabrana je Alisa Mujkić, potpredsjednike Semru Sažić i Kenana Čejvana, a za sekretara Senada Memića.

Pored izbora novog rukovodstva utvrđen je i plan aktivnosti koje će Forum mladih realizovati u narednom periodu.

Prva aktivnost novoizabranog rukovodstva će biti akcija prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića za odjel pedijatrije u JU Bolnica Travnik, o čemu će javnost biti obaviještena putem lokalnih portala.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu