FOM SDP BiH Centar

Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih SDP BiH Centar

Na Izvještajno-izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP BiH Centar Sarajevo, održanoj u subotu, 12.12.2015. godine, 42 delegata imala su priliku diskutovati i usvajati dokumente značajne za rad Foruma, Izvještaj o radu za period od 05.04.2014. do 12.12.2015. i na kraju birati sastav izvršnog odbora, potpredsjednike, sekretara i predsjednicu foruma.

Gosti konvecnije Irfan Čengić, generalni sekretar SDP BiH, Damir Filipović, predsjednik FOM SDP BiH, Adnan Sobo, predsjednik KO FOM SDP BiH Sarajevo, Slaven Kovačević, predsjednik OO SDP Centar, Jasmin Gazija, šef kluba vijećnika SDP BiH Centar i Miro Lazović, potpredsjednik  SDP BiH, su u svojim obraćanjima istakli značaj djelovanja i rada Foruma mladih, te doprinosa Foruma mladih u djelovanju SDP BiH. Prenošenjem vlastitih političkim iskustava u radu sa mladima, gosti su dali podstrek novoizabranom rukovodstvu, za što kvalitetniji i uspješniji rad u narednom periodu.

Nakon elektronsi provedenog glasanja, podršku delegata za Izvršni odbor dobili su: Nermin Zuhrić, Mirza Krajina, Amar Čolaković, Azra Seferčehajić, Indira Zuko, Emir Hubijar, Arnela Nezirević i Alen Skopljak. Za potpredsjednike izabrani su Nedim Popović i Alen Krupalija, za sekretara Benjamin Soko, a nova predsjednica je Irma Zuko.

Delegati su jednoglasnom odlukom uz pozitivne diskusije usvojili Izvještaj o radu, te su na ovaj način pozitivno ocijenili rad ove organizacije u proteklom periodu.

Izabrana predsjednica, Irma Zuko, je predstavila svoj Program rada, koji će biti osnovna smjernica za dalji rad Foruma. Fokus programa Predsjednice je na edukacijske, političke i humanitarne  aktivnosti. Poruke, jedinstva, drugarstva i zajedničkog rada, obilježile su ovu Konvenciju. Predsjednica je poručila kako će sve dobre ideje, bez obzira od koga potiču, dobiti šansu da se nađu u širokom dijapazonu aktivnosti Foruma, jer je svaki član foruma je od neizmjernog značaja.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.