Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih SDP-a: Samir Sinanović novi predsjednik

Na nedavno održanoj konvenciji Foruma mladih SDP-a izabrano je novo rukovodstvo Foruma mladih SDP-a u Kalesiji.

Zbog nespojivosti funkcija, Armin Karić više nije bio u mogućnosti obavljati funkciju predsjednika FOM SDP BiH Kalesija, jer je umjesto Amira Barčića izabran za novog tehničkog sekretara Općinske organizacije SDP-a u Kalesiji.

Za novog predsjednika FOM SDP BiH Kalesija, jednoglasno je izabran Samir Sinanović, student četvrte godine Filozofskog fakulteta u Tuzli, odsjek Filozofija-sociologija. Za sekretara Foruma mladih izabran je Narcis Zulić, student treće godine Odsjeka zdravstvenih studija na Medicinskom fakultetu u Tuzli.

Za potpredsjednike FOM-a izabrani su: Adela Novačanović, student Ekonomskog fakulteta  u Tuzli, Jasmin Musić, bachelor socijalnog rada i Fadila Ebibi.

Prisutnima se obratio Armin Karić, sekretar općinske organizacije SDP BiH Kalesija, koji je čestitao novoizabranom rukovodstvu i kazao da mu je drago što vidi veliku zainteresovanost među mladim ljudima koji su spremni da se bore i da se izbore za svoju budućnost u Kalesiji i Bosni i Hercegovini. Karić je novoizabranom rukovodstvu poželio sretan i uspješan rad, uz nadu da će to biti najbolji Forum mladih do sada.

Prisutnima se obratio i novoizabrani predsjednik Samir Sinanović, koji je istakao da samo mladi ljudi, poput ovih koji su prisutni na konvenciji, mogu napraviti značajne promjene u našoj zemlji. Također, zahvalio se prisutnima na podršci  koju su mu pružili na konvenciji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.