Novi predsjednik Nikola Milošević

Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih Konjic

U prepunoj sali Bosanske sobe u Konjicu sinoć je održana 6. Izborno-izvještajna konvencija Foruma mladih SDP BiH Konjic.

Dosadašnji predsjednik FOM SDP Konjic Almedin Alibašić prisutnim delegatima je predstavio izvještaj o radu za prethodni trogodišnji period, koji je jednoglasno usvojen. Oko 50 delegata je nakon toga izabralo novo rukovodstvo.

Za novog predsjednika izabran je Nikola Milošević, potpredsjednici su Ajla Macić i Neven Pejković, dok je na mjesto sekretara izabrana Armina Sulejmanović. Delegati su izabrali i 10 članova Izvršnog odbora.

Konvenciji su u svojstvu gosta prisustvovali predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik OO SDP Konjic Suad Golubić, članica Glavnog odbora SDP BiH Vesna Saradžić, te potpredsjednik FOM SDP BiH Arman Zalihić.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.