Prisustvo 100 delegata i delegatkinja

Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla

U Tuzli je održana Peta Izvještajno-izborna Konvencija Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla kojoj je prisustvovalo blizu 100 delegata i delegatkinja. Na dnevnom redu su se između ostalog našli izbor novog rukovodstva, usvajanje Izvještaja o radu za mandatni period 2009-2015 i nove Odluke o unutrašnjem organizovanju FOM KO SDP BiH Tuzla.

Svi predloženi akti na Konvenciji su usvojeni od strane prisutnih delegata i delegatkinja, te je izabrano i novo rukovodstvo koje će ovu organizaciju voditi u narednom četverogodišnjem mandatu.

Za predsjednika Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla izabran je Rasim Ibrahimagić iz Živinica, za Sekretara Vanja Osmanović iz Lukavca, a za potpredsjednike Samir Sinanović iz Kalesije, Almir Alibegović iz Tuzle, Edis Kešetović iz Srebrenika i Azra Puškarević iz Doboj Istoka.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.