Izabrani organizatori naučnih skupova u oblasti zdravstva u KS

Nedavno je Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo raspisalo Javni poziv za sufinansiranje organiziranja naučnih skupova iz oblasti zdravstva na području Kantona Sarajevo u 2022. godini.
Komisija za provođenje postupka po pristiglim prijavama ovog ministarstva odobrala je četiri organizatora naučnih skupova koja su ispunjavala sve uslove propisane ovim javnim pozivom.

U skladu sa tim, upriličeno je potpisivanje Ugovora o dodjeli novčanih sredstava. Sa ministrom Vranićem ugovor su potpisali predstavnica Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Elma Veljović, predsjednik Udruženja za razvoj medicinskih istraživanja Ismet Suljević, predstavnik Fakulteta zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu Adnan Šehić, te predsjednica Udruženja studenata Medicinskog fakulteta u Sarajevu Ema Smajlović.

Ministarstvo zdravstva KS će sutra, 17. maja 2022. godine, objaviti još jedan Javni poziv za sufinansiranje organiziranja naučnih skupova iz oblasti zdravstva na području Kantona Sarajevo u 2022. godini.

Organizatori naučnih skupova iz oblasti zdravstva u Kantonu Sarajevo imaju mogućnost da ostvare pravo na sufinansiranje dijela troškova organiziranja ovih skupova.
Sredstva za ovu namjenu previđena su Budžetom Ministarstva zdravstva KS za 2022. godinu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.