Izborna konferencija OO SDP BiH Ilidža

Izabrani novi članovi Općinskog odbora SDP BiH Ilidža

Na Izborno-izvještajnoj konferenciji OO SDP BiH Ilidža održanoj u petak (26. juna) u sali bivšeg kina Igman izabrani su novi članovi Općinskog odbora. 109 delegata je biralo 38 članova Općinskog odbora od 70 kandidata. Izabrana su i 3 nova člana Nadzornog odbora ilidžanske organizacije.

U uvodnom izlaganju novoizabranog predsjednika OO SDP BiH Ilidža Samira Avdića između ostaloga je izražena zahvalnost dosadašnjem rukovodstvu organizacije na čelu s Miladinom Vidakovićem, istaknuto je da je tokom njihovog djelovanja poboljšan položaj SDP-a BiH u Općini Ilidža. Gosti konferencije su između ostalih bili: generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić, potpredsjednik SDP BiH Zekerijah Osmić, predsjednik KO SDP BiH Sarajevo Igor Kamočaji, te članovi Predsjedništva SDP BiH Saša Magazinović i Miro Lazović. Navedeni su se kratko obratili prisutnima i istakli zadovoljstvo stanjem u kojem se ova Organizacija nalazi.

konf Ilidza 2

Jednoglasno su usvojeni izvještaji o radu dosadašnjeg sastava organa i tijela organizacije. Naravno, neki od delegata su iskoristili svoje pravo na diskusiju, a tom prilikom su sugerirali novom rukovodstvu različite ideje za buduće političko djelovanje.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.