Iz herojskih Memića poručeno: SDP će slaviti veliku pobjedu 07. Oktobra

Dom kulture u Memićima bio je premal da primi sve zainteresovane za predizborni skup Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine.

Prisutnima su se obratili kandidati SDP-a za Skupštinu Tuzlanskog kantona: Suad Kulić, Amra Selimović i Dževad Hadžić.

Sa liste za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine, prisutnima su se obratili: Faruk Džafić, Adela Bešić i Muhamed Osmanović.

Svi govornici su u svojim govorima iskazali veliku zahvalnost mještanima Memića na velikoj podršci proteklih godina, jer Memići su godinama neosvojiva tvrđava za bilo koju drugu stranku. SDP je i proteklih, a sigurno će i ove godine slaviti veliku pobjedu u Memićima 07. Oktobra.

Kandidati SDP-a na predstojećim izborima, u svojim govorima, posebno su isticali činjenicu da je Kalesiji, a posebno Memićima, pružena jedinstvena prilika da imaju nosioca liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona, te uz dobar izborni rezultat, sigurno i Premijera Tuzlanskog kantona.

Posebno oduševljenje na skupu izazvalo je obraćanje Dževada Hadžića. On je u svom govoru, praćenom gromoglasnim aplauzima i ovacijama prisutnih, istakao da će SDP nakon prebrojavanja glasova 07. Oktobra, slaviti veliku pobjedu poput one 2010. Godine.

„Mi smo tokom čitave kampanje predstavljali Program i naš Plan 10. Predstavljali smo konkretna rješenja za nagomilane probleme građana Bosne i Hercegovine. Nismo željeli da se bavimo drugim strankama i njihovim kandidatima, jer građani Kalesije dobro znaju ko je ko. Žao mi je što se druge strane bave ličnim stvarima, uvredljivo i potcjenjivački, umjesto konceptualno i programski. Ukoliko se građani slažu sa dosadašnjom politikom, onda neka opet biraju iste. Ipak, ukoliko se slažu da su nam potrebne promjene, onda trebaju i da biraju promjenu. A, promjena je jedino SDP“, poručio je Dževad Hadžić, nosilac liste SDP-a za Skupštinu Tuzlanskog kantona.

Svi prisutni su obaviješteni i da će se u srijedu, 03. Oktobra 2018. Godine, sa početkom u 17:30h ispred prostorija FK „Sloga“ Tojšići održati veliki centralni skup SDP-a za područje Općine Kalesija. Na skupu će se obratiti i budući član predsjedništva dr. Denis Bećirović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.