Arman Zalihić

Iz HDZ-a frustracije zbog gubitka kontrole nad CIK-om kriju iza osjećaja vjernika

Nezadovoljstvo iz Gradskog odbora HDZ-a oko raspisivanja izbora na dan 20.12.2020. godine danas je komentirao predsjednik Gradskog odbora SDP-a Mostar Arman Zalihić:

Kada je riječ o nezadovoljstvu HDZ-a što je datum izbora pet dana prije Božića, to samo još jednom oslikava da su dosljedni jedino u nedosljednosti. Na prošlogodišnjim izborima za predsjednika Republike Hrvatske, bili smo svjedoci kako HDZ organizirano dovozi svoje simpatizere na glasanje u Mostar, kako bi podržali kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar-Kitarović. Podsjećam ti izbori su održani samo tri dana prije spomenutog blagdana i tada im to nije bilo sporno. Ovo jasno pokazuju da im nije sporan termin, nego iza osjećaja vjernika, kriju svoje frustracije zbog gubitka kontrole nad CIK-om.

Mi u SDP-u nismo za bilo kakvo daljnje odlaganje izbora i smatramo da je važno da što prije građani Mostara izaberu legalnu i legitimnu, a sigurni smo da to neće na bilo koji način utjecati na proslavu Božića, naših sugrađana katoličke vjeroispovijesti, zaključio je Zalihić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu