GO SDP BiH Bihać

Isplatom „Bijelog kruha“ Galijašević i dalje pustoši budžet grada

Da li je moralno isplatiti „bijeli kruh“ bivšem SDA-ovom gradonačelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću, dok većina građana zbog njegovog načina vođenja Grada nema ni za komad crnog kruha!? Na ovaj način, iako nije više gradonačelnik, Galijašević nastavlja pustošiti budžet grada Bihaća. Iznuđenom odlukom Galijaševiću će 6 mjeseci biti isplaćivane plate za nerad, u iznosu od po 4.700.00 KM, (što će Grad sa doprinosima koštati cca 50.000,00KM), kao nagrada za financijski sunovrat u koji je doveo Grad, dok će aktuelni gradonačelnik Šuhret Fazlić, koji muke muči sa 45-milionskim dugovanjem Grada primati platu od 2.700,00KM! Mada je njegov zahtjev za „bijelim kruhom“ kako kažu zakonit, višestruko je sa one strane morala i sigurno niti je trebao, niti jeste prioritet. Ako je nešto prioritet, onda su to zaposlenici Gradske uprave i javnih ustanova Grada, koji nisu primili sedam zarađenih plata, kao i obaveze prema javnim kuhinjama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.