Ismet Lulić novi predsjednik KO SDP Hercegovačko-neretvanskog kantona

Na današnjoj Izborno-izvještajnoj konferenciji Socijaldemokratske partije HNK za novog predsjednika Kantonalnog odbora je izabran Ismet Lulić, zastupnik u Skupštini HNK.

Delegati su danas izabrali i 39 članova Kantonalnog odbora i pet članova Nadzornog odbora.

U završnom obraćanju delegatima novi predsjednik Lulić je zahvalio na podršci, te čestitao svim izabranim pozivajući da u narednom periodu zajednički branimo vrijednosti slobode, jednakosti i pravde.

Istaknuo je kako u vremenu sve većih društvenih tenzija i podjela SDP mora postati lider političke budućnosti u kojoj će ključna aktivnosti biti promocija jednakosti – jednakosti građana i jednakosti prilika!

Sa svojim temeljnim vrijednostima pravde, slobode, jednakosti, te načinom života, SDP BiH se treba afirmisati kao uzor koji će inspirisati ljude u zajedništvu i izgradnji bolje budućnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.