Iskoristite svoje biračko pravo i dajte glas SDP BiH i Denisu Bećiroviću

U vrijeme kada su građani izloženi najraznovrsnijim manipulacijama režima, Općinska organizacija SDP BiH Jablanica zahvaljuje građanima Jablanice na iskazanom zanimanju za program naše Partije, kao i na razumijevanju, susretljivosti i podršci koju su pokazali prema kandidatima SDP-a u toku predizborne kampanje.

Duboko svjesni da danas  penzioneri, radnici, demobilisani borci, nezaposleni kao i druge kategorije stanovništva žive ispod svakog minimuma ljudskog dostojanstva, spremni  smo preuzeti odgovornost i sebi dati obavezu da bosanskohercegovačko društvo učinimo boljim nego što trenutno jeste.

Tokom kampanje koja će večeras završiti obišli smo kompletan teritorij naše općine i kroz dijalog s građanima smo predstavili rješenja koja za izlaz iz trenutnog beznađa nudimo kroz naš Plan 10.

Aktuelna vlast je tražeći alibi za svoje neuspjehe i u protekloj kampanji umjesto konkretnih rješenja građanima nudila izmišljene neprijatelje i bavila se opozicijom.

Mi u SDP-u, želimo razvijenu zemlju, zemlju pravde i sigurnosti, a to stranke koje su vladale u proteklom mandatu, građanima  uprkos obećanjima ne mogu i ne znaju obezbijediti.

Bosna i Hercegovina je naša jedina domovina i kao takva ona mora biti država za svakog njenog stanovnika.

Stoga, Općinska organizacija SDP BiH Jablanica poziva sve stanovnike naše opštine da u nedjelju 07.10.2018. godine iskoriste svoje biračko pravo, izađu na birališta i svoj glas daju SDP-u i kandidatima naše Partije, kako bismo jasno rekli „ne“ aktuelnom stanju i Bosnu i Hercegovinu učinili zemljom za sve nas.

Posebno, pozivamo građane da podrže dokazanog patriotu i čovjeka bez mrlje na političkoj karijeri, kandidata SDP-a za člana Predsjedništva, dr. Denisa Bećirovića.