SDP BiH Visoko

Isključeni iz članstva Muhamed Husić, Mirsad Čučuk i Adnan Tajić

Zbog identičnih pitanja velikog broja naših članova, simpatizera i građana općine Visoko a radi istinitog informisanja i razbijanja bilo kakvih aluzija i nedoumica, smatramo da smo dužni i zvanično objaviti slijedeću informaciju.

Općinski odbor SDP BiH Visoko je na svojoj sjednici 16.10.2017.g. donio odluku o isključenju iz članstva SDP BiH članova: Muhameda Husića, Mirsada Čučuka i Adnana Tajića.

Sva tri člana su isključeni iz članstva zbog povreda više odredbi Statuta SDP BiH o čemu su im dostavljene Odluke OO SDP BiH Visoko sa obrazloženjem.

OO SDP BiH Visoko odbacuje bilo kakve insinuacije i tendenciozne pokušaje lažnog predstavljanja ovih imenovanih ili nekih drugih osoba koji se još uvijek deklarišu kao članovi SDP BiH, kao legalnih i legitimnih predstavnika OO SDP BiH Visoko.

OO SDP BiH Visoko se javno ograđuje od svih nezakonitih ili nemoralnih izbora i imenovanja u upravnim ili nadzornim odborima kao i izvršnim funkcijama javnih ustanova i preduzeća u vlasništvu općine Visoko i želi da jasno kaže da u „raspodjeli“ istih nije učestvovao.

Smrt fašizmu – sloboda narodu!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.