Kakanj

Inicijativa za uvođenje redovne autobusne linije Kakanj-Ponijeri-Kakanj

SDP je predložio da cijena povratne karte bude simbolično 1,00 KM a da potrebna sredstva Općinski načelnik obezbijedi iz Općinskog budžeta.

Slika

Klub vijećnika SDP-a je  na 15 redovnoj sjednici Općinskog vijeća pokrenuo vijećničku inicijativu za uvođenje redovne autobusne linije u toku mjeseca januara na relaciji Kakanj-Ponijeri-Kakanj. Obzirom da je zimski školski raspust već počeo inicijativa je pokrenuta kako bi omogućili djeci dok su na raspustu, ali i ostalim zaineteresovanim da svakodnevno mogu boraviti na izletištu Ponijeri.

 
SDP je predložio da cijena povratne karte bude simbolično 1,00 KM a da potrebna sredstva Općinski načelnik obezbijedi iz Općinskog budžeta. Predloženom inicijativom omogućili bi mladoj raji da može svakodnevno boraviti u finom zimskom ambijentu i na čistom zraku, kako bi makar na koji dan izbjegli ovu ekološku katastrofu koja je danima u gradu.
 
Klub vijećnika SDP-a se nada da će načelnik razumjeti važnost ove inicijative i da će se potruditi da istu što prije realizuje.
 
Press OO SDP BiH Kakanj

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.