Zastupnik Alen Karić

Inicijativa prema Vladi TK i Upravi Međunarodnog aerodroma Tuzla

Zastupnik SDP BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona, Alen Karić, je na jučerašnjoj sjednici uputio inicijativu prema Vladi TK i Upravi JP Međunarodni aerodrom Tuzla.

Karić inicijativom od nadležnih organa traži da se u najkraćem roku izgradi adekvatan prostor (čekaonica) za dolazne putnike na pasoškoj kontroli u zgradi aerodroma, te da se kvalitetno obilježi saobraćajna signalizacija iz pravca Kalesije, Tuzle i Živinica prema Međunarodnom aerodromu Tuzla, kao i u suprotnom smjeru.

Naime, putnici koji slijeću na Međunarodni aerodrom Tuzla su primorani da pasošku kontrolu čekaju napolju, na otvorenom prostoru, bez obzira na vremenske uvjete. Ovakav način čekanja, pored toga što može imati posljedice na zdravlje putnika, pokazuje veoma lošu sliku i loš prvi dojam o Bosni i Hercegovini za one koji prvi put dolaze u našu zemlju.

Sa druge strane, prilikom dolaska na aerodrom iz Tuzle, Živinica i Kalesije, ali i prilikom odlaska sa aerodroma, zbog loše ili nepostojeće saobraćajne signalizacije putnici imaju problema sa pronalaskom aerodroma ali i sa odlaskom sa aerodroma ka željenoj destinaciji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.