Info-stolom započeta realizacija Centralnog predizbornog skupa

Danas su aktivistice i aktivisti Foruma mladih SDP BiH Jablanica skupa sa kandidatima za predstojeće Opće izbore, uz podjelu promotivnog materijala, razgovarali sa građanima i pri tome u prvi plan istakli naš Plan 10.

Pored ostalog današnjim info-stolom započeli smo i realizaciju našeg Centralnog predizbornog skupa koji će se u Jablanici održati u Muzeju Bitke za ranjenike na Neretvi, u ponedjeljak 01.10.2018. godine sa početkom u 18,00 sati, a građanima će se obratiti dr. Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

SDP Jablanica se zahvaljuje građanima na susretljivosti uz obećanje da će naš Plan nakon izborne pobjede sigurno biti implementiran!

Drugarski pozdrav!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.