FOM SDP BiH Žepče

Info sto na temu „Radno iskustvo svima“ održan u Žepču

Fenomen nezaposlenosti je faktor koji utiče na svaki segment čovjekovog života, omogućiti mladima prvo zaposlenje, sticanje radnog iskustva i navika znači direktno uticati na kreiranje ličnosti. Javna politika „Radno iskustvo svima“ je projekt generacije i prvi korak ka sistemskom rješenju problema mladih ljudi. Bez obzira na političko, vjersko, i nacionalno opredjeljenje mladi imaju iste probleme, a ovo je jedinstvena prilike da zajednički iz svih gradova Bosne i Hercegovine pošaljemo poruku da su mladi najbolja dugoročna investicija, odnosno temelj svih pozitivnih procesa u društvu i da kao takvi zaslužuju priliku. Forum mladih OO SDP BiH Žepče je u subotu na platou ispred JU „Dom kulture“ Žepče održao info sto na pomenutu temu i prezentovao javnu politiku građanima općine Žepče. Ono što nas svakako posebno raduje jeste reakcija običnih građana, koji su sa velikim oduševljenjem podržali inicijativu SDP BiH i Foruma mladih.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.