Tuzla

Imamović razgovarao s članovima gradskog umjetničkog društva “Lege Artis”

Gradonačelnik Jasmin Imamović upriličio je prijem za predstavnike Gradskog umjetničkog društva “Lege Artis” povodom osvajanja Zlatne medalje na Internacionalnom takmičenju horova “Majske muzičke svečanosti 2015”. 

Ovom prilikom gradonačelnik Imamović razgovarao je s predstavnicima GUD “Lege Artis” o njihovom radu i budućim projektima, te izrazio zadovoljstvo i zahvalnost za predan rad i postignute rezultate.

Dirigent hora Jasmin Hasić zahvalio se Gradu Tuzla i gradonačelniku Imamoviću na prijemu, te izjavio kako je hor u kratkom periodu postojanja zabilježio značajne rezultate.

Napomenuo je da su ranijih godina, na istom takmičenju, osvajali srebrenu i bronzanu medalju, da bi se u trećoj takmičarskoj godini, u veoma jakoj konkurenciji, okitili zlatnom medaljom.

Pobjedom na pomenutom takmičenju, hor “Lege Artis” je uvršten i u takmičarski dio Ohridskog horskog festivala 2015. godine.

Na kraju sastanka predložen je nastavak saradnje na promicanju kulturnih vrijednosti Grada Tuzle, kroz aktivnosti hora “Lege Artis”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.