Bogat sadržaj crne hronike

Ilidža je postala opasna po život

Opasna po život  –  status Ilidže, još jednom je potvrđen preksinoćnjim oružanim okršajem. Oružani okršaj unutar kompleksa “Termalne rivijere” je opovrgnuo tvrdnju institucija o sigurnom okruženju. Privid sigurnosti koji kreiraju vlastodršci je negiran ilidžanskom svakodnevnicom nemilih događaja.

Nerijetki oružani okršaji su samo dio bogatog sadržaja crne hronike na Ilidži. Široka lepeza devijacija su dio tog istog sadržaja. Krivac za to je lokalna vlast preokupirana isključivo ličnim interesima njenih obnašatelja. Zato ne iznenađuje što Ilidža dominantno upotpunjava rubriku crne hronike. Dok su pozitivni medijski izvještaji o Ilidži raritet. Kako i ne bi bili raritet kada se teško prisjetiti posljednje realizovanog projekta koji je u službi cijele lokalne zajednice.

Dojam je da se općinska vlast trudi da Ilidžanci žive adrenalinske holivudske filmove. Uspjevaju u tome jer su oružani i verbalni okršaji, razbojništva, gruba kršenja saobraćajnih propisa, uništavanje privatne i javne imovine i sl. postali neizbježni, na žalost. Pitamo se da li su holivudsku realnost uočili Fadil Novalić i Denis Zvizdić tokom posjete Ilidži koju su okarakterisali kao razvijenu Općinu – stoji u saopćenju SDP BiH Ilidža.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.