Zastupnik SDP BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona

Ilić: Kada je SDP BiH na vlasti, Tuzla dobija mjesto koje zaslužuje

Na sjednici je Vlada FBiH donijela je odluku o usvajanju programa utroška sredstava “Kapitalni transferi javnim poduzećima-transfer za izgradnju autocesta, brzih cesta, magistralnih i drugih cesta” utvrđenog budžetom FBiH za 2024.godinu federalnom ministarstvu prometa i komunikacija. Navedenom odlukom planirana je izgradnja “Južne saobraćajnice” u Tuzli, dionica Ši selo – Slavinovići, I faza (nastavak od Prinčeve džamije), implementator JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo u iznosu od 2.500.000,00 KM.

Namjena ovih sredstava u strukturi podobnih rashoda za ovaj projekat: eksproprijacija: 2.500.000,00 KM.

˝Ovom prilikom u ime GO SDP BiH Tuzla zahvaljujemo se premijeru FBiH Nerminu Nikšiću (SDP) kao i federalnom ministru energije, rudarstva i industrije iz Tuzle, Vedranu Lakiću (SDP) koji su još jednom pokazali da kada je SDP BiH na vlasti, Tuzla dobija mjesto koje zaslužuje kada su u pitanju značajni federalni projekti za bolji i kvalitetniji život naših sugrađanki i sugrađana˝, saopćio je predsjednik Gradske organizacije SDP-a Tuzla Slađan Ilić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.