Igor Stojanović izabran za predsjednika OO SDP Centar Sarajevo

Igor Stojanović novi je predsjednik OO SDP Centar Sarajevo. Izabrani su i članovi općinskog odbora.

Nakon izglasavanja javno se oglasio i Igor Stojanović.

“Danas sam izabran za predsjednika OO SDP Centar Sarajevo. Velika odgovornost i želja da SDP bude jači. Od snage SDP-a zavisiće snaga države BiH. Jer samo mi nemamo prioritetnije narode od drugih ili trećih. Naš prioritet je država jednakih. To je sada daleko od cilja. Naša opredjeljenost za multietničko društvo, jednakopravnost i solidarnost nikada neće nestati. Na putu u borbi za naše ciljeve pomagaće mi i novoizabrani članovi OO SDP Centar.

Svi zajedno ćemo ojačati SDP kao garanciju zajedničke države od Save do mora i od Drine do Une.  Moji saborci iz Centra Sarajeva su:

1. Soko Benjamin
23. Šovšić Kemal
24. Ristić Mandić Ninela
25. Kokor Adna

Na konferenciji je također dodjeljena posebna zahvalnica gospođi Veri Brigić za dugogodišnje djelovanje i doprinos organizaciji, te su uz gromoglasni aplauz svi prisutni delegati iskazali zahvalu i poštovanje drugarici Brigić za sve godine nesebičnog doprinosa OO SDP Centar Sarajevo.”