Idham Kruško lice javne kampanje „Zajedno postižemo više“ u organizaciji Ambasade SAD-a u BiH

Idham Kruško, aktivista iz Tešnja, imao je priliku biti izabran među dvadeset uspješnih, ambicioznih i lokalno angažiranih mladih ljudi iz svih djelova BiH kao lice javne kampanje „Zajedno postižemo više“u organizaciji Ambasade SAD-a u BiH.

Cilj kampanje jeste da se proslavi dvadeset godina mira u BiH, te da se obilježi dvadest godina od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma. Zamisao kampanje je poslati poruke koje promiču mir, pomirenje i težnje Bosne i Hrecegovine da postane dio euro-atlanstkih oragnizacija, kao i naglasiti važnost aktivnog građanskog sudjelovanja u uspješnoj demokraciji – počevši sa održivim, grassroots angažmanom u političkom procesu, preko volontiranja do pružanja potpore civilnom društvu.

Također, 21. Decembra, Idham je bio gost na centralnoj proslavi 20 godina mira u BiH – dvadeset godina od postizanja Dejtonskog sporazuma u Zemaljkom muzeju u Sarajevu uz prisustvo velikog broja zvanica iz političkog, diplomatskog, kulturnog, sportskog i javnog života.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.