Nermin Nikšić

Hoću da vjerujem da smo mi oni četvrti kojih je sve više i koji smo spremni graditi BiH

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić oglasio se na svom Facebook profilu i građanima BiH čestitao Dan nezavisnosti BiH.

“Nemamo teksta himne, državni praznici se ne priznaju i ne slave u jednim cijelom entitetu, drugi pozivaju građane da uredno plaćaju svoje obaveze kako bi oni imali platu da mogu dalje rušiti i dijeliti državu, treći šute zbog svoje udobnosti i privilegija. A mi…

Hoću da vjerujem da smo mi oni četvrti kojih je sve više i koji smo spremni graditi Bosnu i Hercegovinu na principima ZAVNOBIH-a, antifašizma i međusobnog uvažavanja, poštivanja i povjerenja… Sretan Dan nezavisnosti Bosni i Hercegovini i svim njenim državljanima, rekao je Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.