Hitno smijeniti zamjenika ministra civilnih poslova BiH Sinišu Ilića!

Povodom snimaka u javnosti na kojima se vidi grubo kršenje mjera socijalne distance od strane zamjenika ministra civilnih poslova Bosne i Hercegovine Siniše Ilića, Socijaldemokratska partija BiH traži njegovu hitnu smjenu.

Snimke nastale u Zvorniku sa očito još jednog u nizu ‘korona-derneka’ koje priređuju vladajuće strukture u BiH, pokazatelj su neodgovrnog odnosa vlasti prema građanima i sistemu koji predstavljaju.

Dok je potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović svojevremeno dao ostavku na poziciju zamjenika ministra civilnih poslova BiH zbog teškog stanja u državi, Stevandićevi kadrovi na ovoj funkciji se sada ismijavaju građanima u najtežim trenucima.

Očito je da se radi o nastavku izrugivanja građanima u čitavoj zemlji, a jedinom prikladnom mjerom smatramo smjene neodgovornih i bahatih dužnosnika, koji očito smatraju da su pravila i zakoni tu da bi ih građani provodili, a oni kršili.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu