Mostar

Hitno pomoći unesrećenom stanovništvu

Usvojena je informacija predstavnika SDP-a u izvršnoj vlasti kantona o već poduzetim mjerama davanja podrške poplavama pogođenim sredinama putem kantonalnih institucija

Slika

Na vanrednoj sjednici održanoj 16. 05. 2014. godine, Predsjedništvo SDP-a HNK je usvojio zaključak kojim poziva sve kantonalne institucije, a naročito kantonalni štab civilne zaštite, da sve raspoložive resurse stave u funkciju pomoći poplavljenim područjima FBiH i unesrećenim građanima na ovim područjima.

Usvojena je informacija predstavnika SDP-a u izvršnoj vlasti kantona o već poduzetim mjerama davanja podrške poplavama pogođenim sredinama putem kantonalnih institucija.

SDP HNK je obavezao sve organizacijske oblike i svoje lokalne organizacije, da se aktivno uključe u akcije prikupljanja i pružanja pomoći građanima na unesrećenim područjima, a putem lokalnih organizacija crvenog krsta. Kantonalni odbor se  zahvaljuje svim članovima koji su se već uključili i pozivamo sve građane da budu solidarni.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.