OO SDP BiH Kiseljak

Hitno omogućiti đacima jednake uslove za školovanje

Povodom današnjih natpisa u elektronskim medijima, a koja se odnose na uslove u kojima se školuju đaci Osnovne škole Kiseljak 1., Općinska organizacija Socijaldemokratske partije BiH Kiseljak apeluje na sve zakonodavne i izvršne Institucije u SKB/KSB i na nivou Općine Kiseljak da se uključe u rješavanje realnih problema s kojima se sreću školarci u Kiseljaku.

OO SDP BiH Kiseljak daje punu podršku učenicima i nastavnicima OŠ Kiseljak 1. i smatramo da se cijela zajednica treba aktivno uključiti u rješavanje problema fiskulturne sale za potrebe učenika.

OO SDP BiH Kiseljak će u punom kapacitetu pružiti svoju pomoć za realizaciju zahtjeva i potreba učenika te molimo sve političke protagoniste, zbog kojih i postoje problemi, da sjednu za stol i podnesu sve napore, kako bi svako dijete na prostoru Općine Kiseljak imalo jednake uslove za školovanje, te kako bi koristili svoje osnovno životno pravo, pravo na život dostojan čovjeka.

Apeliramo prema svim političkim subjetima koji participiraju u radu OV Kiseljak da politiku kod rješavanja ovog problema ostave po strani i konačno se svi zajedno uključimo u rješavanje životnih problema naših građana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.