Vlada FBiH

Hitna sjednica Vlade FBiH o amandmanima na prijedloge tri zakona

Vlada je u potpunosti ili djelomično prihvatila veliki broj amandmana koje su na ova tri zakonska prijedloga uložili Zakonodavno-pravna komisija, klubovi i zastupnici Predstavničkog doma.

Slika

Na današnjoj 49. hitnoj sjednici u Sarajevu, Vlada Federacije BiH se izjasnila o amandmanima uloženim u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH na prijedloge tri zakona koja se odnose na pomoć područjima FBiH stradalim u poplavama.

Riječ je o prijedlozima Zakona o osnivanju Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriji FFBiH, Zakona o finansiranju pomoći za otklanjanje posljedica prirodne nesreće i obnovu područja zahvaćenih prirodnom nesrećom, te Zakona o postupku prijenosa prava vlasništva na nekretninama u vlasništvu Federacije Bosne i Hercegovine, kantona, gradova i općina na nastradalim područjima.

Vlada je u potpunosti ili djelomično prihvatila veliki broj amandmana koje su na ova tri zakonska prijedloga uložili Zakonodavno-pravna komisija, klubovi i zastupnici Predstavničkog doma.

Prema najavama, o ponuđenom setu zakona bi se u ponedjeljak trebao izjasniti i Dom naroda Parlamenta FBiH.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.