Saša Magazinović

Hitna sjednica odvraćanje je pažnje od unapređenja izbornog procesa u BiH

Poslanik SDP-a u Predstavničkom domu PSBiH Saša Magazinović kazao je za Avaz.ba da je zakazivanje hitne sjednice ovog doma pokušaj skretanja pažnje s pravih problema.

On je rekao da će poslanici SDP-a biti na svojim radnim mjestima – u kancelarijama u Parlamentu BiH.

– Ako se ukaže potreba za našim prisustvom u sali, spremni smo i na to. Ovo što se dešava vezano za sutrašnju sjednicu je pokušaj skretanja pažnje s činjenice da je SNSD predvodnik pokušaja blokade da se Izborni zakon promijeni u tehničkom smislu i da se uvedu videonadzor na biračkim mjestima, skeniranje listića i striktnija provjera glasača da bi se spriječile izborne krađe – kazao je Magazinović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.