Nusret Helić

Helić dodijelio projektnu dokumentaciju korisnicima čiji su domovi uništeni u poplavama

U kabinetu Općinskog načelnika Nusreta Helića, u petak, 01.07.2016. Godine, izvršena je predaja projektne dokumentacije i građevinske dozvole za za osam korisnika čiji su domovi uništeni u poplavama u Lukavici.

Općina Gračanica je dodijelila besplatne placeve za izgradnju osam kuća, snosila je troškove izdavanja dozvola i saglasnosti, uređenja komunalne infrastrukture i pristupnih puteva.

Riječ je o projektu kojeg implementira UNDP u okviru EU programa oporavka od poplava. U Lukavici je izgrađeno osam tipskih kuća, prizemnica, čvrste gradnje, a u ovisnosti o broju članova u obitelji radi se o površini od 27 do 72 m2.

Općinski načelnik se zahvalio svima na dolasku te je izrazio zadovoljstvo što je još jedan obećani projekat uspješno realizovan. Takođe je istakao da će se svi projekti, koji se tiču stradalih domova od poplava, realizovati do kraja godine.

Na kraju je poželio svim prisitnima da nadolazeći vjerski praznik Bajram provedu u zdravlju i dobrom raspoloženju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.