Helez sa vojnim atašeom SAD-a: Građani u BiH su sigurni, ne postoje prijetnje

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez primio je danas u posjetu brigadira Erica R. Adamsa, vojnog atašea SAD-a u BiH, s kojim je razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji, planiranim aktivnostima u narednom periodu u Ministarstvu odbrane BiH i Oružanih snaga BiH, te o nastavku bilateralne saradnje dviju zemalja.

Tokom razgovora zaključeno je da je trenutna situacija u našoj zemlji stabilna i mirna, te da nema prijetnji za mir i sigurnost građana.

Vojni ataše SAD u našoj zemlji je još jednom potvrdio podršku Bosni i Hercegovini, njenom suverenitetu i teritorijalnom integritetu.

Sastanci i razgovori sa brigadirom Adamsom su postali redovni i kontinuirani, a ministar Helez naglasio je da su SAD iskren prijatelj i strateški saveznik Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.