Sarajevo

Helez s predstavnicima boračkih udruženja HNK

Na sastanku je razgovarano o položaju ratnih vojnih invalida na području Hercegovačko-neretvanskog kantona

Slika

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Zukan Helez danas se u Sarajevu susreo s predsjednikom Saveza hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata (HVIDRA) Hercegovačko-neretvanskog kantona Zoranom Zovkom, predsjednikom Saveza RVI HNK-a Arifom Fazlićem, te predsjednikom Saveza RVI FBiH Aletom Hošićem.

Na sastanku je razgovarano o položaju ratnih vojnih invalida na području Hercegovačko-neretvanskog kantona, provođenju Zakona o prijevremenom povoljnijem penzionisanju branilaca odbrambeno-oslobodilačkog rata, te o postupku revizije korisnika ličnih invalidnina na tom području.

Naglašeno je da će biti nastavljeno provođenje zaključka Vlade FBiH kojim su utvrđeni prioriteti u reviziji, odnosno da se i dalje vrši kontrola, najprije onih osobe koje su ostvarile pravo na invalidninu nakon 2004. godine, a zatim korisnika koji su to pravo stekli ranije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.