Postoji prostor i volja

Helez primio potpredsjednika FBiH Stojanovića: Jačati saradnju i koordinaciju između institucija na svim nivoima vlasti

Ministar odbrane BiH Zukan Helez, sa saradnicima, primio je potpredsjednika Federacije BiH Igora Stojanovića kojeg je upoznao s aktuelnim događanjima u Ministarstvu odbrane i Oružanim snagama BiH, s posebnim osvrtom na implementaciju dokumenta “Pregled odbrane BiH“ i plan modernizacije OSBiH.

Razgovarano je i o potrebi koordinacije i saradnje između institucija Federacije BiH i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, kao i o drugim važnim temama za prosperitet i boljitak građana BiH, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Sagovornici su konstatovali da postoji potreban okvir, prostor i volja za međusobnu saradnju svih nivoa vlasti, kako bi država BiH što brže napredovala na putu evropskih i evroatlanskih integracija.

Ministar Helez je naglasio da će se u kapacitetu zamjenika predsjedavajuće Vijeća ministara BiH i kao ministar odbrane BiH zalagati za jaču saradnju i koordinaciju između institucija, a sve na dobrobit svih naroda i građana BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.