Hasanović: Otvaranje novog poglavlja buduće uspješne suradnje i jačanja veza institucija BiH i SAD-a

Zamjenik ministra finansija i trezora BiH Muhamed Hasanović susreo se sa predstavnicima Ministarstva finansija Sjedinjenih Američkih Država.

„Po prirodi stvari, kao zamjenik ministra finansija i trezora, pri Vijeću ministara BiH, u vrhu prioriteta tokom zvanične posjete SAD-u, planirao sam neizostavno i susret sa predstavnicima Ministarstva finansija SAD-a, nama prijateljske zemlje.

U toku srdačnog i konstruktivnog sastanka sa zamjenikom pomoćnika sekretara za Europu i Euroaziju, gdin. Brian McCauley-om i direktorom Ureda multilateralnih razvojnih banaka, Chuckom Moravecom, dotakli smo se, pored ostalog i za nas gorućih tema, što uključuje ekonomsku situaciju sa posebnim osvrtom na inflaciju, ali i aktivnosti Svjetske banke u Bosni i Hercegovini.

Raduje me što bi ovaj obećavajući susret mogao biti značajan korak ka otvaranju novog poglavlja buduće uspješne suradnje i jačanja veza institucija BiH i SAD-a”, rekao je Hasanović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.