Hana Milak predsjednica GV-a Livno

Nakon četiri neuspješna pokušaja u petom nastavku konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća konačno izabrani i imenovani predsjednica i dopredsjednik gradskog parlamenta, a odmah potom je i na izvanrednoj sjednici usvojena odluka o privremenom financiranju za prvi kvartal tekuće godine u iznosu od 1,7 milijuna maraka.

Nakon tajnog glasovanja sa osvojenih 17 glasova SDP-ova Hana Milak imenovana je za predsjednicu, a s povjerenjem iskazanim od strane 16 vijećnika i dopredsjednik Ivan Penić iz HDZ-a 1990.

Livno je prvi put u svojoj povijesti imenovalo ženu za predsjednicu Vijeća.

“Nas čeka veliki posao. Danas smo na vanrednoj sjednici usvojili privremenu odluku o financiranju, mislim da je to bilo ključno, ali to je samo mali korak u onome što nas čeka”, istaknula je predsjednica Milak.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu