Predstavljanje programa

Hadžiomerović u posjeti BPK Goražde

Istaknuto je da je SDP BPK Goražde ispunio najveći dio programa predstavljen 2010 godine te da su rezultati, SDP-om predvođene vlasti vidljivi i mjerljivi

Slika

Kandidat SDP-a za bošnjačkog člana Predsjedništva BIH, Bakir Hadžiomerović je tokom posjete BPK Goražde obišao pogone kompanije Bekto Precisa te razgovarao sa vlasnikom kompanije Redžom Bektom. Hadžiomerović je posjetio i nevladinu organizaciju ALDI Goražde gdje je prisustvovao kratkoj prezentaciji udruženja koje uspješno djeluje na ovim prostorima već 18 godina.

On se sastao i sa članovima i rukovodstvom organizacija SDP BiH u BPK Goražde, predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti iz SDP-a , te kandidatima SDP za predstojeće izbore. Razmijenjene su informacije o toku i dinamici priprema za početak zvanične kampanje za izbore u oktobru, istaknuto je na konferenciji za novinare.

 

U toku su aktivnosti na izradi dokumenata za kampanju, program i plan kampanje, te logističke i tehničke pripreme. Istaknuto je da je SDP BPK Goražde ispunio najveći dio programa predstavljen 2010 godine te da su rezultati, SDP-om predvođene vlasti vidljivi i mjerljivi.

Članovi SDP-a dali su podršku Bakiru Hadžiomeroviću,kako su istakli,na putu do pobjede za člana Predsjedništva BiH.

-U javnim istupima dijela stranaka i kandidata pokušava se stanje u BPK prikazati u crnim i sivim slikama, zasnovano na izvrtanju činjenica i omalovažavanju ekspanzije razvoja BPK Goražde, koji je počeo nakon izbora 2010 godine. To govori da iste nemaju jasne i provodive programe, pa kampanju zasnivaju na kritici postojećeg stanja.

Obećenja o promjenama stanja, ukoliko oni budu izabrani, su prazne floskule bez forme i sadržaja, kazali su u SDP-u, te su pozvali sve političke suparnike da, ukoliko su u stanju, izađu sa jasnim i provodivim programima, kako bi kroz razmjenu pozitivnih ideja, projekata i programa, ujedinjeni nastavili graditi „Državu za čovjeka“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.