Jasmin Imamović

Gradonačelnik vatrogascima DVD Gornja Tuzla uručio ključeve vatrogasnog vozila

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, uručio je u petak, 27.10., vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gornja Tuzla, ključeve vatrogasnog vozila. Rezultat je to dobre saradnje društva s Gradom u cilju podizanja operativne spremnosti i mobilnosti društva.

“Prošli smo ulicom Zlatnog ljiljana Meldina Hajdarevića, koja je dobro asfaltirana, uz dobro regulirano korito rijeke Jale, pa onda ovdje, pored Zagradačke džamije, koja je sredstvima iz budžeta Grada obnovljenja, kao i Bijela džamija. Govorim o džamijama u Gornjoj Tuzli koje su spomenici. Obići ćemo i gradilište musafirhane i lijepo je organizovano društvo u Gornjoj Tuzli, a posebno Dobrovoljno vatrogasno društvo. Njihova dobra inicijativa i njihova briga o zaštiti od požara, zapravo su plod ovoga što danas imamo. Imaju vozilo koje može da dobaci do petog sprata, jaka je vodena pumpa i ostala oprema. Ovo je vrlo upotrebljivo vozilo, i nama, kada smo imali tako dobar projekat, nije bilo teško da ga podržimo iz budžeta Grada Tuzla, sredstvima u iznosu od oko 18 hiljada maraka”, izjavio je gradonačelnik Imamović.

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gornja Tuzla zahvalili su Gradu Tuzla na podršci pri nabavci vozila, koje služi za tehničke intervencije, što je veliki napredak za ovo vatrogasno društvo. Svečanoj primopredaji prisustvovali su i zamjenik predsjednika Skupštine TK, Slađan Ilić i vijećnik Gradskog vijeća Tuzla, Mensur Alić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.