Učenici iznijeli niz problema sa kojima se svakodnevno susreću

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović potpisao Peticiju protiv fizičkog kažnjavanja djece

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad djecom te Međunarodnog dana dječijih prava gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović sa saradnicima primio je danas grupu učenika osnovnih i srednjih škola iz različitih tuzlanskih mjesnih zajednica i predstavnike Udruženja „Zemlja djece“ Tuzla.

Gradonačelnik je ovom prilikom potpisao Peticiju protiv fizičkog kažnjavanja djece, te tako postao prvi potpisnik te peticije u gradu Tuzli.

Učenici su Gradonačelniku iznijeli niz problema sa kojima se svakodnevno susreću u školi i svakodnevnom životu a koja se tiču nadležnosti kantonalnih i lokalnih vlasti. Gradonačelnik je učenike upoznao sa planovima lokalne uprave za poboljšanje života u gradu. Na prijemu je predloženo da se u narednom periodu radi na uspostavljanju dječijeg parlamenta, te na aktivnostima za sticanje statusa “Grad po mjeri djeteta”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.