Gradonačelnik Tuzle govorio o programima za mlade

U povodu obilježavanja 12 godina uspješnog postojanja i rada programa Fondacije tuzlanske zajednice „Omladinske banke“, danas je u Narodnom pozorištu Tuzla, održana III konferencija omladinskih banaka pod nazivom „12 godina prilika za mlade“, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Kao jedan od veoma uspješnih primjera, koji je namijenjen kreiranju novih radnih mjesta za mlade,  kako bi mladi ljudi kvalitetno živjeli i radili u Tuzli, gradonačelnik Imamović je naveo projekat Tehnološkog parka BIT centar. Ovom prilikom gradonačelnik Tuzle je govorio i o programima za mlade, koje gradska administracija već dugi niz godina realizuje, a koji su vezani za obrazovanje, rad i zapošljavanje mladih u Tuzli, te načinima i metodama pomoću kojih mladi mogu provesti svoje ideje i doći do izražaja u društvu.

Na konferenciji su predstavljeni uspjesi i rezultati koje je Fondacija tuzlanske zajednice kroz program Omladinske banke, postigla od 2004. godine, pa do danas. Kroz ovaj program mladi su odlučivali o projektima mladih, dodjeljivali sredstva, pratili rad i zajedno unapređivali život u pet lokalnih zajednica Tuzlanskog kantona.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.