Gradonačelnik tokom radionice pod nazivom Moj grad Tuzla razgovarao sa učenicima Osnovne škole Tušanj

U povodu održavanja radionice pod nazivom Moj grad Tuzla, nastavnike i učenike Osnovne škole Tušanj, danas je posjetio gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović. Učenici su za zadatak imali napraviti slikovnicu i razglednice sa motivima grada, koje su gradonačelniku predstavili tokom današnjeg časa.

„Imao sam lijepi poziv iz Osnovne škole Tušanj. Ja sam se u prvi razred upisao u ovu školu, pa mi je bilo posebno zadovoljstvo odazvati se na ovaj poziv. Učenici drugog i četvrtog razreda pravili su slikovnicu o Tuzli i dobro je da čujemo djecu. Da znamo šta se to u Tuzli njima sviđa i šta bi voljeli da se u Tuzli promijeni. Tako da sam zaista uživao u razgovoru, jer to su čiste duše djeca i ne znam kad mi je bilo ovako lijepo“, izjavio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Učenici drugog i četvrtog razreda Osnovne škole Tušanj sa gradonačelnikom su razgovarali o istoriji, kulturi i znamenitostima grada.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.