Jasmin Imamović

Gradonačelnik organizovao prijem za dobitnike Nagrade Grada Tuzla za ostvaren natprosječan uspjeh

Danas je u Gradskoj upravi Tuzla upriličen prijem za učenike, studente i sportiste koji su ostvarili natprosječan uspjeh u školskoj 2016/2017 godini. Za ove namjene iz Budžeta Grada Tuzle izdvojena su sredstva u visini od 50 hiljada KM, a ukupno je nagrađeno 66 osoba, koje su ostvarile prava po Javnom pozivu za dodjelu Nagrade Grada Tuzla za ostvaren natprosječan uspjeh učenika, studenata i sportista sa područja grada Tuzla. Među 66 najuspješnijih, nalaze se 24 studenta sa prosječnom ocjenom preko 9,50, četiri učenika generacije srednjih škola, 20 učenika koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na zvaničnim međunarodnim takmičenjima i 18 sportista koji su nagrađeni prema odluci Sportskog saveza Grada Tuzla.

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović čestitao je svima koji su postigli uspjeh u oblasti obrazovanja, kulture i sporta te rekao da će Grad Tuzla nastaviti sa ovom dobrom praksom nagrađivanja najboljih, jer trud, znanje, zalaganje i uspjehe mladih ne treba zanemariti.

„Lijepo mi je u visokom sam društvu, sa elitom, sa onima koji su u prošloj školskoj godini ostvarili najveći uspjeh. Ovo su najuspješniji građani Tuzle, računajući njihov rezultat, u školi, na fakultetu i sportu u 2016. godini. Želim im sve najbolje. Mi smo im dodijelili ove nagrade i ja želim da svi oni nastave sa svojim uspjehom, a i mi ćemo nastaviti sa ovom dugogodišnjom praksom“, izjavio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.