U Gradskoj upravi Tuzle

Gradonačelnik Lugavić i šef USAID Projekta pomoći lokalnoj upravi razgovarali o participativnom budžetiranju

U Gradskoj upravi Tuzle  gradonačelnik, dr.sc. Zijad Lugavić, sa saradnicima u petak je primio šefa USAID Projekta pomoći lokalnoj upravi (LGAA) Levana Samadahvili, stručnjakinju za općinske usluge, Amelu Gačanović Tutnjević, i regionalnu savjetnicu, Biljanu Smajić. Fokus sastanak je bio participativno budžetiranje.

Gradonačelnik  Lugavić, izrazio je zahvalnost na posjeti i istaknuo važnost saradnje s USAID LGAA projektom, s naglaskom na unapređenju usluga koje Grad pruža svojim građankama i građanima.

Projektni tim, u zajedničkom radu s timom za poboljšanje usluga Grada Tuzle unutar USAID LGAA projekta, fokusirao se na pregled Akcionog plana za poboljšanje usluga. Poseban naglasak stavljen je na aktivnosti koje se odnose na održavanje puteva, uspostavljanje telefonske linije, modernizaciju Matične knjige te povećanje digitalizacije ključnih usluga.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.