Položeno cvijeće

Gradonačelnik Komšić na obilježavanju godišnjice smrti Kemala Montena

Gradonačelnik Komšić povodom godišnjice smrti Kemala Montena položio cvijeće i odao počast velikom umjetniku i dobitniku Šestoaprilske nagrade

Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić posjetio je danas, na godišnjicu smrti Kemala Montena, mjesto njegovog ukopa u Aleji velikana na gradskom groblju „Bare“, te položio cvijeće i odao počast ovom velikom umjetniku, kantautoru i dobitniku Šestoaprilske nagrade.

„Godina dana je prošla. Zaista smo žalosni. Kemo se nije štedio, to svi znamo. Nesebično se davao prijateljima, a posebno muzici. Naš Kemo je ponos grada i države“, istakao je gradonačelnik Komšić.

Prema riječima unuke Montena, Lore Monteno, njen deda je uvijek bio pozitivan čovjek. „ Sve s njim ostalo mi je u najljepšem sjećanju, život s njim je uvijek bio veseo. Kada je bio bolestan i tada se šalio, jedino taj 21. januar za mojih 20 godina je ono što je ružno, od tada se svi borimo da smo dobro, ali fali nam svake sekunde“, rekla je Lora.

Uz porodicu i prijatelje bh. pjevača i kantautora Kemala Montena, cvijeće je položio i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.