Pomoć Grada Sarajeva

Gradonačelnik Komšić posjetio Zavod Mjedenica

Gradonačelnik Sarajeva prof. dr. Ivo Komšić sa savjetnicom Milom Eminović danas je posjetio Zavod za specijalno obrazovanje djece i omladine „Mjedenicu“, čiji su učenici priredili priredbu pod nazivom „Sarajevo ljubavi moja“ kao poklon svome gradu za njegov rođendan. U predstavi je učestvovalo 25 djece sa teškoćama u razvoju različitog uzrasta.

Družeći se nakon predstave sa djecom Zavoda „Mjedenica“, gradonačelnik Komšić je kazao: „Od svih manifestacija kojima sam nazočio u povodu Dana grada, ovaj perfomans me je najviše dojmio jer se osjeća sa koliko puno truda i ljubavi su ga spremili učenici ove ustanove. Grad Sarajevo je i ranije pomagao projekte koje je organizirao Zavod i to će činiti i ubuduće“.

Gradonačelnik Komšić je kazao da će učiniti sve da putem gradova pobratima i partnera obezbijedi donaciju autobusa ili kombija prilagođenih djeci i odraslim osobama s posebnim potrebama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.