Titula prvaka Evrope

Gradonačelnik Komšić čestitao košarkašima

Povodom osvajanja titule prvaka Evrope, gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić uputio je čestitku igračima i rukovodstvu kadetske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

– Neizmjerno sam sretan što vam uime Gradske uprave Grada Sarajeva, kao gradonačelnik i osobno, mogu uputiti najiskrenije čestitke povodom osvajanja titule prvaka Evrope. Zahvalan sam što ste nam priuštili nezaboravno sportsko veče, kada ste u dramatičnom i neizvjesnom finalu ostvarili fenomenalan uspjeh u najelitnijem evropskom košarkaškom natjecanju. Ovom pobjedom potvrdili ste veličinu izuzetnih sportista i ljudi koji zaslužuju svako divljenje i poštovanje – istakao je Komšić te dodao da je ova titula pokazala kako se mogu odlučnošću, motivisanošću i duhom kolektiva, zajedno sa trenerima i upravom, postizati izuzetni rezultati.

– Istinski se radujem vašem podvigu koji je ujedno podvig našeg grada, te u ovim trenucima tu radost dijelim sa građanima našeg Sarajeva i svim poštovaocima i zaljubljenicima u ovaj sport, što pokazuje i podatak da je sinoć preko 50.000 građana na ulicama proslavljalo ovaj historijski uspjeh – kazao je gradonačelnik u svojoj čestitki.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.