Sarajevo

Gradonačelnik Ivo Komšić počasni član Privredne komore Italija – BiH

Predstavnik Privredne komore Italija – BiH sa sjedištem u Sarajevu, Goran Vujasin, uručio je danas gradonačelniku Sarajeva Ivi Komšiću priznanje, te titulu počasnog člana Privredne komore Italija – BiH, s ciljem daljnjeg razvoja odnosa ove dvije zemlje.

Inicijativu za dodjelu priznanja pokrenuo je Pietro Baccarini, osnivač i predsjednik spomenute privredne komore.

Gradonačelnik Komšić je uime Grada Sarajeva zahvalio na priznanju, naglasivši da su izuzetno dobroj bilateralnoj saradnji između Italije i BiH, uspostavljenoj prije dvadeset godina, značajno doprinijeli i biznismeni i kompanije.

Privredna komora Italija – Bosna i Hercegovina je aktivna zahvaljujući predstavništvima u Sarajevu i Raveni od 1996. godine i djeluje na povezivanju privrednika dviju zemalja i poticanju investicija u BiH, saopćeno je iz Gradske uprave Grada Sarajeva.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.